slide

Uw website binnen één week in de lucht

Een website is de belangrijkste vorm van promotie voor uw project en daarom zorgt Unison niet alleen voor een website maar neemt u werk uit handen en levert een zeer compleet webpakket waarmee u volledige controle heeft over de online vertegenwoordiging van uw project of bedrijf.

Wij hebben de oplossing voor alle belangrijke problemen waar ondernemers tegen aan lopen: Unison CMS. Waar anders vind u een zeer compleet webpakket voor een bedrag van €395,-? Een Unison webpakket biedt u een website en een eenvoudig te gebruiken beheersysteem, waardoor u te allen tijde de controle heeft over uw online vertegenwoordiging zonder afhankelijk te zijn van derden

Unison is meer dan content management, zo zijn er modulen beschikbaar die u bijvoorbeeld helpen met het bijhouden van uw administratie of de online promotie van uw werkzaamheden.

Bestelt u een Unison webpakket, dan staat uw website binnen 5 werkdagen online. Unison voorziet uw website maandelijks van updates. Hierbij is er extra aandacht voor zoekmachine optimalisatie, de beveiliging van uw website en het toevoegen van bruikbare onderdelen aan het beheersysteem.

Waarom kiezen voor Unison: vijf redenen

Een overzicht van de mogelijkheden

Home